Ολοκληρωμένο επενδυτικό σχέδιο φωτοβολταϊκού πάρκου 'Metro Energy'
Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα 'Metro Energy'
αντλίες θερμότητας

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Η Metro Energy αναλαμβάνει την έκδοση ηλεκτρολογικών- μηχανολογικών σχεδίων βασισμένη στο επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της. Η μελέτη μπορεί να αφορά   κατοικία η βιομηχανικό χώρο στις καλύτερες πάντα τιμές της αγοράς.

Επισκεψη για ενημέρωση στον χώρο σας

Μια επίσκεψη στο χώρο σας από τους τεχνικούς μας συμβούλους θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και της οικονομικής θέρμανσης, καθώς και για τα πολλαπλά οφέλη που θα έχετε μετά την εγκατάσταση τους. Θα σας βοηθήσουν να λύσετε όλες τις απορίες σας και μαζί θα επιλέξετε το σύστημα που εξυπηρετεί καλύτερα τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ο τεχνικός μας σύμβουλος θα μας ενημερώσει για τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, και εμείς θα δημιουργήσουμε για σας το ιδανικό σύστημα που ταιριάζει στο χώρο σας και θα σας αποφέρει το μέγιστο όφελος.

Καλέστε μας στο 2310968790 ή στείλτε μας e-mail στο επικοινωνία για να προγραμματίσουμε την συνάντηση μας.

Xρηματοδότηση

H METROENERGY συνεργάζεται με όλες τις Ελληνικές τράπεζες και είναι σε θέση να σχεδιάσει για σας τα καλύτερα χρηματοδοτικά πακέτα που να ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Προτεραιότητα μας η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς επίσης και η εξασφάλιση προνομιακών όρων επιτοκίων και αποπληρωμής.

Δωρεάν μελέτη

Οι διπλωματούχοι μηχανικοί μας, μελετώντας τα διαθέσιμα στοιχεία, μπορούν να σχεδιάσουν για σας μια ξεχωριστή λύση που θα σας παρέχει την μέγιστη απόδοση και θα εξυπηρετεί στις ανάγκες του σπιτιού σας. Η μελέτη αυτή θα παραδίδεται στα χέρια σας δωρεάν και θα σας ενημερώνει πλήρως για τις κινήσεις που έχουν γίνει. Δηλαδή :

Παρουσίαση σχεδίου προτεινόμενου συστήματος.

Ετήσιος υπολογισμό της απόδοσης του συστήματος και του οικονομικού οφέλους

Κοστολόγηση και προτάσεις χρηματοδότησης

Έτσι θα έχετε την πλήρη εικόνα του σχεδιασμού που θα κάνουμε για σας, παρέχοντας σας την υψηλότερη απόδοση με την καλύτερη δυνατή χρηματοδότηση.

Εγκατάσταση

Άμεση εγκατάσταση χωρίς ταλαιπωρία αιτήσεων και άλλων κουραστικών γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Όλες οι απαραίτητες διαδικασίες σε πολεοδομία, ΔΕΗ και άλλες υπηρεσίες, αναλαμβάνονται από μας, δωρεάν.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να υπογράψετε τις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις και συμβάσεις, εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα.
Η εγκατάσταση γίνεται στην ταράτσα, στην σκεπή σας ή στο λεβητοστάσιο και όπου αλλού χρειάζεται, από εκπαιδευμένους, πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς μας.

Οι τεχνικοί μας θα συνδέσουν το φωτοβολταϊκό σύστημα στο δίκτυο σας και αφού το ρυθμίσουν και το ελέγξουν, θα σας παραδοθεί σε λειτουργία παρέχοντας σας την μέγιστη απόδοση.

Όλα αυτά θα χρειαστούν περίπου 2-3 ημέρες, με την ελάχιστη ενόχλησης σας.

Facebook 1350547725 Twitter 1350547063 YouTube 1350547169 RSS

prosfores2

buy-photovoltaics sell-photovoltaics

map greece2

cert2

sef2

brands